Lights Out


Denna dag har varit extremt seg, vaknade ungerfär 15.00.. Ja, jag är duktig på att sova länge. Fast ja nu har man ju ställt om klockorna till sommartid också. Gick nog och la mig lite sent igår. Varit så pass seg i huvudet så att jag inte har riktigt förmått mig att göra något vettigt idag, utom att vara ute med hästen.
Kul dag igår iaf. Trodde att jag skulle till stan med Nea, men det visade sig att hon skulle åka och kolla på hockey. Åkte med mina föräldrar och Julia in till allum istället. Gick runt med Julia där medan mor och far var och storhandlade på ica. Lyckades köpa det mesta jag behövde för ovanlighetens skull. Ett par solglasögon och ett par jeans blev det. Sen köpte jag också en as snygg ring :D Hade dock behövt en ny jacka också... hm
Efter att ha lallat runt på allum ett tag fick man slut på pengar och bankkortet konstrade sig, så det blev inget mer inhandlande. Det slutade med att jag och Julia satte oss på några stolar en bit utanför ica och lyssnade på musik. Japp folk glodde, av någon anledning. Vi satt där och lyssnade på Metro Station och julia var fin som vanligt haha ^^ ..hade bara två låtar på mobilen så det blev rätt tjötigt efter ett tag, menmen.  Av någon anledning har låten Shake it börjat spelas väldigt mycket på radion, och ja okej det är la bra för bandet och så.. men liksom man har lyssnat på dom i mer än 2 år eller något .. och NU börjar dom spelas på radion? vava? ..och folk verkar tro att det är ny musik hah. iaf..
Efter att ha väntat där ett rätt bra tag så lyckades mina föräldrar handla färdigt och vi åkte hem.
 

ringen ;D

Efter middag hemma så stack jag vidare hem till Johan. Nea kom också dit efter en stund :) det var kul, såg på film, sen ute gick en sväng och snackade. Nea var totalt flum som vanligt haha. Sen väl hemma igen, så av någon anledning gick jag inte och la mig.
Och nu är vi tillbaka på denna dag igen. Just nu sitter jag framför datorn och latar mig. Lyssnar på musik, Mindless self indulgence, så sjuk men ändå så bra musik.. är la dags att sova om en stund kanske, är ändå skola i morgon, suck.
Dags att sega vidare gott folk
Tjingeling!

Nattuggla


Denna skönheten är nu min :D <3
Det var min brorsas innan, men han har nu köpt en mycket snyggare och bättre gitarr, hm. Men jag e väldigt nöjd med denna. speciellt när man har fått en väldigt bra urgullig röd miniförstärkare till, yay. Fick även till ett prickigt axelband :) man tackar!
Nu har jag även lyckats beställa biljetter till Siesta, MHM det gillas. Träffa trevligt folk och lyssna på kassa band, wuhu. Ska dit med Vix o Julia.. Nea kunde tyvär inte följa med :( synd.. men nån annan gån nea! då jäklar!
Åh jag är helt glad nu :D en helt konstig dag har blivit väldigt positiv.
 Nattinatt!

Tösaa

Flickor, detta är några av de flickor som betyder allt för mig. Tänk om jag inte kommit med i denna krets, tänk o jag hade varit hos människor som verkligen gillar min humor, som skrattar med mig och inte åt mig. Det skulle var ahelnäppt asså.
Ni ska veta att jag älskar att få liva upp vardagen med ett skratt lite då och då, helt oväntat i bland på matte lektionen ibland på rasten och ja... vart man än nu kan få ett srattanfall ( men ni känner ju mig, ganska väl XD)  ( det finn s ju ett litet problem med denna bild, och det är att jag är med men vi kan väl hoppa över mig allt känns mycket bättre då :D)
TösaFlickor allt i min värld
Vicky gör oss stolta nu i Spanien, vi accepterar inte någon förlust :P Lycka till <33

Tösa flickor

Dessa små töser är en del av skaran som betyder allt för mig, tänk om jag inte blivit en av er:O. Vem skulle då kunna mobba mig för min dåliga humor, tänk om jag bara hade kommit till folk som hade samma humor som mig o.O, det skulle varit fruktarnsvärt.  Ni ska veta att jag älskar att se era miner när jag får ett av skrattanfallen som inträffar någon gång då och då, det är underbart :P  <33 PUUUSS

Grattis!


Far :D


mmmh.. tårta *dregel*


smull


Moorshan :D (elsa)


och lilla mej

Idag fyller min far 49 år, massa grattis!

vinterbilder bara för att fira våren och att jag äter våfflor dagen efter våffeldagen. skål!



Allt i min värld!

Dagarna går fort, månaderna lika så. Tiden försvinner i vinden, det börjar närma sig nu, Ahh vad spännande det ska bli, jag är så pepp på det :D.
Våren är ännu nära, men ändå inte riktigt övergått till den perfekta våren.
Har försökt tala med mina föräldrar om siesta nere i hässleholm, nja går välll inte så bra som man hoppats på...men bara att kämpa på eller?.
Dessa eviga skoltröjor som vi har slitit så med, alla pengar som jag fått in vilket jävla jobb. Men nu är dagen nästan inne, dagen är nästan inne för att väntan är över, över för de övriga 26 stycken som längtat så otroligt.

Längtar så otroligt mycket till vecka 15 då jävlar blir det allt PARTAJ, eller vad säger ni flickor :D!!
Puss på er töser <33


tusan, jag glömde mitt äpple. har du sett mitt äpple?


jag köpte en trevlig tröja på myrorna för inte så länge sedan. annars är jag hemma och läser om silkesmaskar. de kan spinna trådar som är upp till 900 meter långa.

våffeldagen idag actually


Idag hade vi nationella provet på engelska, där vi skulle skriva ett val man har gjort som förändrat ens liv. Jag skrev om när jag valde att praoa två veckor i en charkuteri, det var blad det roligaste jag har gjort, och jag ångrar det inte. Idag insåg jag hur mycket det betydde för mig egentligen. NOT Jag skrev om när jag flyttade till Sverige och valde att gå i Hindåsskolan och bli kompis med er (L). Ni hjälpte mig jättemycket, så jag valde att inte gå i en fransk skola och offrade franskan för det var viktigast att jag skaffade kompisar och trivdes...så tack!!! (texten var faktiskt lite rörande...såå..engelskaläraren kommer typ CRY ALL OVER IT)

HERE I AM TODAY, STUCK WITH MISTAH JAN BANANA, I mean visst, ja gillar ju er men tack att ni förstörde mitt liv

jag älskar er (L) ni fattar så PEACE


24 mars saru?


okej, alla säger en massa grattis till nudel som har skaffat facebook. och till mig som kanske ska till peace&love, och kanske kanske kanske emmaboda, om emma får.


den här kvällen ska ägnas åt något så upphetsande som kommunalpolitik.

på lördag åker jag till spanien för att umgås med de smartaste kidsen i europa i en vecka.


babababaa babababaa

 
jag älskar verkligen att att beirut ska spela på way out west.

Trött josse skriver intressant fakta

hihih HOLY DIVER på morgonen är det bästa som finns....
feeling pretty sexi med mitt leopardmönstrade sängöverkast också...
 GODMORGON
händer det något idag??
ring snäällasnälla så vi ka hitta på något
"Ja, lyssna, snälla, snälla, snälla
Ja, jag vet det är lågt att be
Men jag skiter i det"
Den gick på radion nyss
hon är ful, äcklig och har hår mellan... HAHAHAHHA
*mittbena

nästa gång så ska jag skriva något fint och sammanhängande, kände mig lite dålig
som inte har skrivit något än..sorry
pussipuss


katten i boxen

Vicky skriver nu från en dator i Umeå hon ær trøtt och den hær datorn har danskt (norskt?) tagentbord. Vilket inte verkar ett dugg logiskt då den hær datorn befinner sig på ett hotell i tidager næmda svenska stad. Hon ær trøtt och fullproppad med kunskap ni inte ens kan drømma om imorgon tar hon morgonflyget och kommer hem pigg och glad kexchoklad. Norea har inte svarat på hennes groteska mms.

Argargargargarg

Ja visst hade vi roligt igår! :D
dom injiksisiisiinjekinjik...öh...injicera insulin......nej!....adrenalin.. hehehehehee
nu håller jag på med den där so-uppgiften och jag är inte klar. Usch. Och nea har skrivit typ tio sidor.
Dumma pluggis nea. DUMMA pluggis :(
....jag är avundsjuk på dig.
Jag fattar verkligen ingenting om islam känns det som. Och jag hittar inte min so-bok helt plötsligt fast jag hade den igår.
Äsch nu måste jag göra detta. bra.
(och var är vår kamera??? en ny kupp mot familjen? lita på mig, den där kameran ska STRAFFAS!))
gonatt!

Mys


 Te buffén, mums

Noras katt Flisa

Nea i soffan

Nora meed Mjölken

och till sist men inte minst... Tus i soffan, meed banan


Myskväll hemma hos Nora igår, det var jätte kul :D
Flickorna gillade tydligen inte min kamera, men jag lyckades få några bilder på dem ändå mohahah

Idag är vi lediga, wuhu. Dock kommer nog den mesta tiden av dagen gå åt att plugga, tror jag iaf. Vi har ett stort arbete om Islam som ska lämnas in i morgon.
Kanske ska till Linnéa senare, får se hur det blir måste bli färdig med arbetet först. Men förhoppningsvis så blir det ännu en kul dag med tjejerna.
Dags att fortsätta med pluggandet, snark.
Tjingeling!

En kväll, en morgon en dag.

Gårdagens kväll var helt underbar, en raskpreomenad hem till nora blev man uppiggad av. En stor kopp te kring bordet meed sina vänner är alltid roligt. Fast Norea tog fram den där dumma kameran som vi alla hatar...
Jag kan inte riktigt förstå hur mycket vi skrattade igår, vi skrattade åt alla minnen, tänk att man kan ha så roligt med saker som man upplevde för flera år sen. Sen fick jag åka hem med Norea, det var helt super skoj fast inget att skryta om precis, men kul var det i alla fall.

Nu är det morgon och jag har ont i halsen, mitt te är strax klart och snart dags för frukost.
idag väntar en hård dag, en hel del plugg. träffa flickorna igen det är alltid trevligt. Sen är det dehär med träningen... fast med halsont  så är det nog ingen bra idé.

Aja, ännu en gång så kallar läxorna på mig, och kanske frukosten ochså börjar bli lite smått hungrig.


tjoho

Nu är det jag igen! Varför skriver inte tus? Hon booorde göra det.
Idag ska nea, norea och hon till mej. Viki är i umeå och nördar sig med såna där snubbar som gillar att läsa faktaböcker :D
Stackarn. Aja hon kommer nog tycka att det är jättekul.
Men vi ska nog baaaka.....och bara snubba oss. Vara med varandra och myyyysa.
Idag var det fint väder!! Jaaaa våren är på väg :)
Nu är himlen ljusblå med lila vid träden. Och Isen är alldeles blå. Ser ut som tropiskt ljusblått vatten som är alldeles stilla nästan. Häftigt.
Norea kanske kommer snart. Hoppas det. Jag har det liiiite tråkigt just nu serni. Bara ett foto på siri och isen som sällskap. Isen är dessutom ganska stel av sig. Lite kylig sådär.
Jag måste ladda kamerabatterier till våran kamera (som är min värsta fiende för den laddar ur batterier på två sekunder) så att det finns någon som dokumenterar när våran snubba som vi stjäl kamera ifrån hela tiden inte är här.
Och ja norea. Du får stå ut med att folk kallar dig nörd. Inte för att du har en häst utan för att du är född som nörd. Tyvärr. Anlag liksom :D
Kom hit! ses om några minuter...?

Wuhu



Denna låten har jag haft på hjärnan minst halva dagen :D Jätte bra låt enligt mig.
Slipknot är nog ett av mina favorit band.

Fever ray

jag är lite kär i fever rays nya album tror jag.

jag gillar den här bilden, från garance doré


En vanlig måndag

En vanlig måndag kan man väl säga, skola bestående av massa lektioner. Sedan en stunds lirande på gitarren med vicky, det är alltid trevligt. Den snabba bussen hem äta snabbt sen snabba sig iväg till jobbet. Gymnastikledare, yes stolt kan man kanske vara i en smula, men det kan även vara hur ska man säga det jobbigt..., man kanske kan säga för jävligt men det är lite starkt uttryckt. Nä nu ska jag inte vara på så dåligt humör. Det är jätte trevligt att komma dit och veta att man gör något som uppmuntrar någon annan till att fortsätta med någonting som den tycker är roligt. ( jag kan även få en underbar känsla av att jag är helt superbra på att ge beskivningar och på att formulera mig..) Nä jag får verkligen lära mig att formulera ordentligt till nästa gång. Nu får jag ta och kila läxorna kallar .

On top of the world

Första inlägget för mig nu här, mahaha.





Har varit ute med min häst idag, alltid lika avkopplande och roligt trots det trista vädret.
Nu efter ungefär 6 år tillsammans med denna underbara lilla varelse, börjar man lära sig alla små bus och knep hon kan ha för sig. Kan säga att hon har väldigt många olika temperament. Ibland är hon jätte pigg och busig och vill inte stå stilla en sekund, medans andra dagar är hon seg som en snigel och vill inte lyssna på ens lite av vad jag säger. Ibland kan till och med folk som är ute och går gå förbi oss.. Lilla Sanna fattar då tydligen inte alltid att hästar i hennes storlek för det mesta går minst lika fort som människor.
Denna häst vid namn Josanna, är av ras fjording och är nu snart 20 år gammal. Jag är delägare på henne och tar för det mesta hand om henne 3 dagar i veckan om något inte kommer i vägen. Vet faktiskt inte hur jag skulle klara mig utan henne, hon finns där för än i alla väder.
Tycker det ät synd att så många har en så sned syn på folk som är intresserade av hästar, att det är "nördigt" osv.
Folket som tycker så får väl kalla mig nördig då :D
Men nu ska jag dra mig vidare till skolböckerna, wuhu.. Har massa i skolan nu som ska göras färdigt.
Tjingeling!

urban

weird. Jag har aldrig haft en blogg. Inte vart med om att ha en blogg heller. Och jag har ingen aning om hur man gör detta, jag antar att det bara är att skriva på lite.
Ute är det jättedimmigt. Helt grått. Det enda man ser är de närmaste träden och det gula gräset. Känns ju väldigt uppmuntrande. Man ser inte ens att det är en sjö. Och allt som syns från andra sidan är några ljus.
Min lillasyster har alltid med sig kompis hem. Och varenda gång gör de nåt kläggigt i köket! De steker ägg eller djupfrysta korvar, gör mat åt sina dockor, dricker te ur skålar, gör oboysmetar och massa annat kladdigt. Idag gjorde Ella "soppa" av kallt kaffe sedan i morse eller nåt, mjölk, oboy, sockerbitar, krossad maräng och rispuffar. Det var jätteäckligt tyckte Linn, Ellas kompis som inte ens gillar kaffe.
Och ella blev jättechockad när jag kastade tidningar på henne, jag trodde att jag kastade grejer på henne ganska ofta men tydligen inte. Inte hårda grejer förstås, gjorde man det skulle hon bli helt galen.
Båda mina systrar har temperament. Tyvärr. Men jag är mer envis och ibland tjurig.
Men jag tycker inte om att skriva om saker JAG är dålig på. Så jag tänker inte göra det :D
Jag tänker faktiskt inte skriva mer alls.
gonatt


tilläggelse

Förresten så sitter jag med en kopp te, salem al fakir och känner mig allmänt nöjd med min annars onöjsamma tillvaro. På Onsdag åker jag på en tredagarstripp till Umeå, för att umgås med andra begåvade ungdomar och snacka fysikaliska principer. Eller, riktigt så hemskt är det inte. Men kärnan är att jag har gått vidare som en av de sex bästa i landet på naturvetenskap, och ska om två veckor ner till spanien och tävla för fädernelandet i ovannämda ämne. Fast enligt schemat så kommer större delen av veckan att ägnas åt social activities. Jag tackar inte nej.

Viktoria gillar


gogol bordello-start wearing purple

De ska spela på west coast riot i sommar, synd bara att jag nog tänker bränna mina pengar på way out west.

Inser att det bara är jag som har skrivit här än så länge.Fast den här bloggen är ju  också ganska så nykläckt.

Nu:gitarrklinkande och uppsats om Islam.

Malena Erman typ


vem  är Malena Erman? om jag ska vara ärlig så är  jag überklyschig schlager-ignorerare.fast det är ju fint med glitter tycker till och med jag.

start wearing purple


viktoria är glad. hon har fått spotify, lyssnar på gogol bordello och ska snart på keramik med sina vänner piff och puff, a.k.a Josefina och Linnéa.

I bet you look good on the dancefloor


jag laddar och peppar för en ensam hemmakväll med pasta, chamoinjonsås, min pappa och Clint Eastwood om inte någon besvärar sig med att ringa snart.

veckogamla bilder, min mustach är för liten och sned.

okej okej

jag ändrar lite i designen, men jag har den första kvar. men den var jobbig, alla bilder blev genomskinliga.

//Viktoria


is that your final answer?


den fokuserade nu-ska-vi-äta-upp-noreas-kaka-bilden.


gaaaaaaaaaaaaaalet snygg. Alltså übergalet gånger tusen snyggare än vad man kan vara.
det här är en blogg. som ska handla om mig (viktoria), nora, josefina, norea och linnéa. för att vi är bäst, helt enkelt. och för att svampar är världsbäst.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0