lala

harrypotterharrypotterharrypotter.
jag har sett sjätte filmen. jag skrattade så att jag dog! den var väldigt annorlunda till boken och dumbledore var väldigt konstig men iihihihihiihiihhi. det var kul.
(var skulle hagrid gjort av motorcykeln när han hade hämtat harry då? jk! skapa klarhet!)
nu ska vi se här.
jag undrar hur filmmakarna ska göra i sjunde filmen (eller filmerna) med bills bröllop. De har ju inte ens haft med bill än!  Och dessutom så har de ju bränt upp kråkboet i sjätte filmen så de kanske bara hoppar över bröllopet. Lite elakt.
Hur ska de då göra med Muriel och Elphias Doge? Och Scrimgor och percy kommer inte och hälsar på i kråkboet vid jul i filmen och då blir det ju helt.....knäppt. Eller det kanske det inte blir.
Men ganska knäppt.
men snape är bässssssst och narcissa är fel skådespelare, och voldemort ser inte alls voldemortig ut.
så man har lite att klaga på. Men.... när harry har tagit felix felicis då skrattade jag så att jag dog!!
nu fattar nog ingen vad som menas med allt detta babbel men.
spela roll.

Detta fält måste fyllas i

Tycker det känns jobbigt nu. Jag är arg och ledsen. jag vill bara låtsas som att internet inte finns men idag fungerade det visst inte så bra som ni kanske ser. så nu tänker jag bara på harry potter hela tiden. och den som säger att harry potter är dåligt....den får smisk.
Jag vill läsa harry potter 8 men den finns inte. Istället kan jag oroa mig över såna saker man kan störa sig lite på.
1. Hur kan Hagrid flyga och hämta harry i första boken när han inte har nån kvast med sig? Och sen blir alla chockade när voldemort kan flyga. Han kanske flög på testral men jag tycker att det inte borde lämnas såhär bara. nej det blir man arg på.
2. Kan man bara transferera sig vid vissa förhållanden? Jag tycker att lily borde ha transfererat sig bort med harry när voldemort skulle döda dem och jag tycker att mr weasley, bill, charlie och percy borde ha kunnat ta med sig harry, ron, hermione och tvillingarna när de transfererade sig till världsmästerskapen i quidditch ifall hermione kan ta med sig harry och ron hela sjunde boken. Detta stämmer inte nej nej.
3. hur gammal blir egentligen bathilda bagshot? muriel som är 104 i sjunde boken säger att när hon var liten så tjuvlyssnade hon när hennes mamma pratade med bathilda och bathilda lever då fortfarande. Man börjar ju undra.
4. sedan undrar man ju hur mycket pengar lily och james kan ha haft om de bara var 20 när de dog. Då hade de alltså slutat på hogwarts när de var sjutton och sedan levt gömda ett tag. james föräldrar måste ha lämnat massa pengar efter sig.
5. sedan så hade de också trotsat voldemort tre gånger... när gjorde de det egentligen?
jag ska skriva mer här från och med nu. det spelar ingen roll att ingen läser den. jag ska skriva om harry potter.

RSS 2.0