onödig info



ville bara säga att...
Det åskade igår <3
Valborg kommer bli kul ^^
Jag ska ha min mobil avständ på valborg (förhoppningsvis) av många anledningar, hehehhe.
Jag hatar när folk inte svarar... och att bli kallad gumman hahah.
Och jag längtar till Siesta! för det kommer bli myyyys ;D Massa trevligt folk.
till sist men inte minnst, jag är trött och tänker sova snart.
Tjing!

Tihi

Ännu en helg har passerat förbi med rasande smidighet. Det har varit en mycket  mysig helg :D, valborg kommer allt närmare med sitt körsjungande och eldande. det ska bli riktigt skoj i år faktiskt :D
Tillbringa valborg med töserna och allt annat trevligt folk som sammmlas vid brasan klockan 20.00 eller e det 21.00?? Hrm.. kanske bra att kolla upp det.
Det ska bli jätte mysigt, hela samhället på ett och samma ställe det är lite coolt de ni. :P
Jag ville bara säga något, känns som om att vi har varit lite lata under den senaste tiden för att lägga in någonting. vi kan skylla på nationella proven hehhe, de tar alldeless för mycket tid :P XD

Aja, ska väl kila vidare nu tror jag, ha det finfint nu allihopppa ::D <333


nananana BATMAN


pötte



Har varit ute med denna underbara lilla filuren idag, hon var jätte pigg. Ja hästar blir ju lite konstiga när det blåser ute.. och va kan jag säga.. DET BLÅSTE. Dock tyckte jag att hon gick konstigt, så jag hoppade av efter halva vägen.. får ta och kolla upp det imorgon så det inte är något allvarligt. Kanske bara beror på att vi har precis tagit bort broddarna som hon har haft under vintern, det gör ju sin lilla skillnad om man säger så.
Ja ikväll tror jag att det blir filmkväll hemma hos Johan med tjejerna, mys. om han inte hunnit döda mig innan dess.. sitter o tjafsar med han på msn för tillfället ^^ och lyssnar på musik..  Borde dock städa, snark, jag orkar inte. Måste jag?! gaaaaaah.. jaja.. snart.. det ser verkligen ut som ett bombnedslag i mitt rum hehe.
Jaja, ha en fortsatt trevlig kväll gott folk.
Tjing!

Skåneflickor

Nu har det efterlängtade påsklovet kommit. Solen sken och det var verkligen vår i luften, eller snarare sommar.
Helgen har varit jätte trevlig, fredagen tillbringade jag i Göteborg med en massa trevliga flickor från hällingsjö, och självlart lilla tus henne får vi inte glömma. Vi firade Zackes 16 års dag och det var jätte trevligt, jag kan egentligen inte fatta hur flummig jag kan bli av coca-cola, det är sjukt. Men snacka om att vi hade roligt.
Lördagen tillbringades hemma i solen, läsa lite och sen bar det av till Partille, där alla gummibandsgubbar bor. Tus,Norea och Johan var på någon konsert där, och jag va lite mees för jag klaarde inte av att stå där inne, ( jag kan skylla på att dte inte va min musiksmak, och jag hade inga öronproppar :( ) Men mysigt va det i alla fall.
Jag satt ute på caféet och väntade på att konserten skulle ta slut då Juulia ringer ( min kära skåning) och efter att ha pratat om ingenting de senaste minutrarna kom vi fram till att hon och kära Clara ska komma upp hit till lilla Hindås och hälsa på :D Det kommer bli ett sjukt roligt lov :)

Puss på alla påskycklingar

SUCCESS!


delicious.. foood

Nu är det äntligen påsklov! wuhu! ska bli en underbar vecka med alla kompisar :) eller ja.. nästan alla.. :( några är bortresta och är väldigt dyra att smsa till -.- så fail. men annars e det jätte bra.
Jag har nu för en stund sedan kommit hem från Göteborg. Där jag har varit och sett på en musikal, gaycamp, den var JÄTTE BRA. Joel spelade bög :D hihihihi. 
Har även lyckats bränna mig i vårsolen idag, fail, när jag var ute på terassen och åt delikat mat (se ovan). Mer skills som man har, så lyckas man väcka folk när dom sover också hm, förlåt, men värt de.
Men nu ska jag nog gå och äta något.. utsvulten. har inte ätit sedan hmm typ runt 16 :) oooch jag är typ skit trött -> ZZZzzzz....
Tjingeling

Do re mi fa so la ti do

So do la fa ti do re, jag tycker att denna sång är mycket fin och jag an inte sluta gnola på den. Dagens meny har bestått av, skola och en massor av lektioner som blev ännu längre när det va varmt ute :o, men nu känner man verkligen att våren äntligen är här VAD JAG HAR LÄNGTAT IHHHH! :D
På textilslöjden idag fick jag äntligen äran att ta hem mina raggsockor som är väldigt passande att använda i denna värme..Och jaha nu sitter man här och prppar i sig lite att äta för att få energi för att ta sig an den stora uppgiften att plugga, den uppgiften som alla ungdomar i dagens samhälle älskar, håller ni inte med mig ? ..
Men snart är det lov WIIE den som inte har längtat slår jag :P, till lovet måste väl alla längtat:D
Nora åker i morgon till Italien, hur ska vi klara oss utan dig Nora?:(
Men du får ha det helt underbart och GLAD PÅSK på dig din PÅSKKYCKLING :D
Ojoj vad mysigt det kommer bli i veckan, vi startar lovet med att åka till stan för att fira Zacke, det ska bli väldigt trevligt, någon fundering på vad hon vill ha ? :S kanske bäst att börja fundera på det..

Men nä nu kallar det hemsa pluggandet PUSS på er alla små Påskkycklingar!! <33

RSS 2.0